Lækkert hår uden risiko for at udvikle allergier

Vidste du, at du kan udvikle allergier med tiden, selvom du ikke har nogle nu? Huden er din krops største organ. Denne kommer i kontakt med mange kemikalier – blandt andet igennem sæber, cremer og så videre – og absorberer disse. Det er det samme med produkter, du bruger i dit hår, fordi din hårbund kommer i kontakt med disse. Når huden absorberer så mange kemikalier igennem dit liv, kan den på et tidspunkt udvikle allergier overfor nogle af de kemikalier. For eksempel er parfumeallergi rigtig almindeligt at udvikle, fordi parfume er inkluderet i rigtig mange skønhedsprodukter. Det kan derfor være en rigtig god ide at vælge produkter, som er allergifrie, så du ikke ender med at få diverse allergier.

Leder du efter allergivenlige hårprodukter? Så kan du blandt andet få en masse allergivenlige hårprodukter ved mærket Zenz. Shampoo og balsam fra Zenz passer til alle hårtyper og giver styrke og fugt til håret. Shampooen styrker både håret og hovedbunden, samt tilfører vitaminer, mineraler og fugt til håret, så det efterlades sundt og glansfuldt.

Hårkuren giver ekstra fugt og pleje til håret. Ligesom med deres shampoo og balsam, giver hårkuren masser af styrke til både hårsækkene og hovedbunden, og efterlader håret blødt, glansfuldt og sundt. Hårkuren skal sidde i håret 10-30 min, gerne 2 gange om ugen, hvis dit hår er meget skadet, og kun 1-2 gange om måneden, hvis dit hår er mindre beskadiget.

Udover det almindelige hårvask og ekstra fugt til håret, har Zenz også mange forskellige hårstylingsprodukter. Der er stylingspaste, voks, saltvandsspray, hårlak i to forskellige styrker, volumenpudder, hårmousse og olie behandling. Zenz har derfor alt, der skal bruges to at style dit hår, som du har lyst til – lige meget hvordan du gør dette.

Med produkter fra Zenz kan du derfor få rent og glansfuldt hår, som du kan style, som du vil, uden bekymringer for at udvikle allergier overfor diverse kemikalier, som findes i mange andre hårprodukter.