Krøller eller ej? – find dit næste glattejern

Det kan godt være, at de mange store og klart populære krøllede frisure fra 90’erne ikke længere er lige så populære, men det betyder bestemt ikke, at mange danske kvinder ikke bruger meget af deres tid i dag på at krølle deres hår – dog i en lidt mere afdæmpet stil i dag.

De vilde permanente krøllers storhedstid er nok forsvundet en smule – i dag vil kvinder nemlig meget hellere have muligheden for at vælger krøllerne til og fra, alt efter hvilket humør de er i.

Krøller eller ej – du skal blot have fat i et ghd glattejern.

Et glattejern der laver smukke krøller

Det lyder måske en smule paradoksalt at fortælle, at du skal have fat i et glattejern, når det kommer til at skulle lave smukke krøller. Men bare rolig vi er helt sikre på, at du også hurtigt kan lære, hvordan du selv kan bruge udstyret til både at glatte og krølle dit hår.

Mulighederne med et glattejern er altså mange, det handler blot om at vænne sig til at bruge dette i dit eget hår. Det kræver en smule øvelse, men hvis 80’ernes og 90’ernes kvinder kunne få deres vilde krøller til at fungere, kan du også få dine til at gøre det samme.

Krøller den ene dag og glat hår den næste

En klar fordel ved glattejernet, som mange nok vil pointere i denne sammenhæng, er netop, at der er mulighed for at have smukt og glansfuldt hår den ene dag og et vildere krøllet hår den næste. Det behøver altså ikke at være et spørgsmål om krøller eller ej.

Du kan nemt få dit hår til at fungere, alt efter hvilken slags stemning du er i – om du så enten har lyst til krøllet eller glat hår.

Find et godt og solidt glattejern i dag, som passer godt på dit hår.