Hvad koster det at få udført permanent hårreduktion?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at mange kvinde er trætte af fjerne uønsket hårvækst. Derfor er der også mange, der er på udkig efter en mere permanent løsning. Heldigvis findes en sådan løsning, da man kan få udført permanent hårreduktion med laser.

Rigtig mange kvinder overvejer en sådan løsning. En stor del af dem, der overvejer det, vil dog gerne være sikker på det økonomiske aspekt. Det er dog svært at give et konkret svar på, da der er mange elementer, der spiller ind. Af samme grund gives der heller ikke en fast pris på det.

Prisen afhænger af området

Der er stor forskel på, hvad permanent hårreduktion koster, alt afhængigt af området. Hvis du skal have udført en behandling på ballerne, vil det være dyrere end under armene. Det skyldes, at området er større, og der derfor kræves mere af behandlingen.

Har du planer om at få fjernet hår flere steder? I så fald er det en god idé at slå det hele sammen. Ofte får du nemlig en bedre pris, hvis du kombinerer dem. Det kan f.eks. være, at du gerne vil have fjernet hår ved bikinilinjen og i armhulerne. Dette bliver billigere, hvis det kombineres.

Hver klinik sætter sine egne priser

Prisen varierer naturligvis ikke kun i forhold til det valgte område. Der er nemlig også forskel på priserne hos de enkelte klinikker. De har nemlig friheden til at sætte sine egne priser, hvorfor de varierer meget. Derfor er det en god idé at få tilbud fra flere klinikker.

Du kan f.eks. få et tilbud fra Hellerup Laserklinik, hvor priserne varierer fra 500 kr. til 3.900 kr. pr. behandling. Hvad din pris ender på, afhænger af, hvilket eller hvilke områder, der skal behandles. For 500 kr. pr. behandling kan du f.eks. får behandlet din overlæbe.

Er det pengene værd?

Det er naturligvis svært at give et konkret svar på dette. Det afhænger nemlig af, hvad du selv mener. Vil du gerne være fri for at skulle barbere dig, kan det sagtens være pengene værd. Betyder det ikke så meget for dig, er det næppe pengene værd.

I denne forbindelse er det også vigtigt at nævne, at der er forskel på, hvor mange behandlinger, der skal til. Du kan dog forvente, at på de større områder, er det nødvendigt med mellem 8 og 10 behandlinger. På overlæben er det f.eks. ikke sikkert, at det er nødvendigt med helt så mange behandlinger.