Derfor er solcreme vigtig!

Med sommeren i møde er der rig mulighed for at sole os i de bagende UV-stråler. Derfor er det blevet årstiden, hvor solcremen er vigtig at huske. Herunder kommer vi med 4 grunde til, hvorfor du skal smøre dig ind, inden du går ud i solen.

Undgå solskoldninger

Først og fremmest beskytter solcreme dig mod solskoldninger, hvilket højst sandsynligt er den største grund til, at de fleste tilvælger solcremen. Solskoldninger kan være ubehagelige, da de kan gøre ondt og klø, men derudover er solskoldninger også farligt for huden på længere sigt. Dog skal du altid huske, at du med solcreme ikke er immun overfor solen og stadig kan få solskoldninger.

Din hud ældes langsommere

Vil du holde din hud yngre, så sørg for at bruge solcreme, når solen bager. Hvis du har fået mange solskader, er der nemlig chance for, at din hud ældes hurtigere. Du mindsker rynker og forebygger dem, da solcremen forhindrer UV-strålerne i at ælde dig hud. Klik her for at købe solcreme!

Mindsk risikoen for hudkræft

Med solcreme mindsker du faktisk også chancen for at få hudkræft, og hvem vil ikke det? Strålerne fra solen skader nemlig hudcellerne, hvilket kan udvikle sig til kræft, hvis du har fået rigtig meget sol og ofte er blevet solskoldet. Dog kan du sagtens få hudkræft, selvom du har brugt solcreme hele livet, da det er en af de mest almindelige kræftformer. Det anbefales dog, at du gør, hvad du kan for ikke at udvikle det og mindske risikoen.

Undgå hedeslag i varmen!

Når du befinder dig i kraftig sol, kan du opleve at få et hedeslag, hvilket kan være meget ubehageligt. Hedeslag kan medføre, at du bliver ekstremt træt, får kvalme og muskelkramper. Du kan med en god solcreme mindske chancen for, at kroppen får hedeslag. Derudover skal du også i solen huske at drikke rigeligt med vand.