Vinen til den næste hyggeaften med pigerne

Det er ikke alle piger, der har brug for at drikke alkohol, og hører du og dine veninder til dem, der ikke har lyst eller behov for at drikke vin med alkohol, så kan en alkoholfri vin måske være vejen frem. Har du brug for at handle online, kan du med fordel klikke lige her; køb alkoholfri vin. Her finder du nemlig et stort udvalg af forskellige vine, der alle er fremstillet helt uden alkohol. 

 

Sådan hælder du en vinen op

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af en aften med dine veninder, og vil du gerne gå all-in, også når det handler om at hælde vinen op til dine veninder i løbet af aftenen? Her får du en lille køreplan, der hjælper dig med at holde styr på, hvordan du skal gøre, når det kommer til at hælde vinen på glas, og hvornår du skal gøre det. 

 

For det første skal en vin hældes op på gæstens højre side. Du skal ikke fylde glasset helt, men kun til glassets bredeste punkt. Glasset du vælger at skænke op i, skal gerne bue indad, da dette er med til at holde på de forskellige duftnoter, der er i vinen. Når I er i gang med at spise, skal du skænke vin undervejs. Typisk skal det ske mellem retterne, hvis der altså er flere, for eksempel mellem forret, hovedret og dessert – hvis du har alle tre retter med. 

 

Vælger du at servere din vin på denne måde, vil det sikkert blive påskønnet fra dine veninders side, og mon ikke de vil kunne komme til at huske denne aften, som en aften hvor du havde styr på selv de mindste små detaljer?