Sådan overholder du nemt kuren

buffet

Var dit nytårsforsæt også at smide nogle af de kilo, som har sat sig på sidebenene under Corona-karantænen? Men virker det lidt svært at hold kuren jo længere ind i det nye år, vi kommer? Rigtig mange mennesker mister motivationen og lysten til at fortsætte sin kur, når der er gået et par måneder, eller når de store resultater venter med at vise sig. Læs med her hvor du får nogle gode råd til, hvordan du nemt kan hold kuren. Også selvom det hele virker lidt uoverskueligt lige nu.

Husk det ikke blot er en kur

Selvom det kan virke en smule demotiverende, er en kur jo ikke blot en kur. Hvis der virkelig skal trille kilo af kroppen, som også gerne skulle blive af, skal der en hel livsstilsændring til. Med en kur mister du nemlig ofte en masse kilo fra vægten, men hurtigt sniger de sig på maven, røven eller armene igen. Blot fordi du er begyndt at spise, som du gjorde, før din kur startede. Derfor skal du til at ændre nogle fundamentale ting ved din kost og motion for, at du virkelig kan se de gode resultater – resten af livet. Så husk at spise moderat. Det er også helt okay at spise det gode stykke kage, den is eller den burger, du virkelig har lyst til en gang i mellem. Det skal blot ikke overtage dit liv. De fleste slanke mennesker giver også sig selv lov til at spise usundt nogle gange, og det er faktisk en del af et helt normalt, sundt liv. Så husk ikke at fratvinge alle de ting, du elsker ved mad blot, fordi du gerne vil hold kuren.

salat

Hvad gør jeg nu, hvis jeg skal spise ude?

Når man er på kur, er der ofte mange tanker i ens hoved. En af de store er nok, hvad du skal gøre, hvis du ender i en situation, hvor du bliver nødt til at spise meget eller spise noget usundt. Her kan det være rigtig gavnligt at huske på, at dine overflødige kilo kom ved et længerevarende usundt forhold til mad, og en enkelt aften med for mange kalorier vil ikke ødelægge alt det gode, du har arbejdet for de sidste par måneder. Dog kan det være en god ide at fortsætte med dine gode vaner og eventuelt vælge nogle sundere madvarer på menuen. Hvis det er buffet, kan du for eksempel fylde din tallerken med en masse grøntsager og kun tage få gange. Hold kuren nemt med grøntsager og andre lækre retter, når du er på restaurant. Læs mange flere gode råd til, hvordan du kan holde slankekuren, når du skal spise ude på denne hjemmeside. Der er altså mange gode ting, du kan gøre for at hold kuren. Husk dog ikke at gøre kuren til hele dit liv og din verden. Verdenen er fyldt med mange andre skønne ting, som kan gøre dit liv dejligt – ikke blot en slank krop. Held og lykke med dit hold kuren projekt.