Mad til dit næste event

De fleste danskere elsker mad, og mange af vores traditioner og arrangementer er bygget op omkring det. Det gælder fødselsdage, besøg af venner, Sankt Hans aften, konfirmationer osv. osv. Det er dog ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad man skal servere. Nogle gange er det enten for meget arbejde selv at stå i køkkenet, eller også er der slet ikke tid til det. I sådanne tilfælde er det lækkert med andre muligheder, som man kan få mad på. Her gives nogle ideer til, hvordan du kan sørge for formidabel mad til dit næste arrangement, eller bare fordi du har lyst.

Levering ud af huset

Levering af mad er nok den allernemmeste måde at ordne det på. Hvis du leder efter mad ud af huset til alle formål er der mange steder at lede. Nogle steder samler også alle steder i dit nærområde, der vil kunne levere det helt rigtige mad til dit formål. Det gør det lettere at navigere rundt i alle mulighederne, samt giver inspiration, og præsenterer steder, som du måske ikke engang har hørt om endnu. For mere information om et sådant sted kan du se mere her.

Sammenskudsgilde eller restaurantbesøg

Ud over at få leveret maden af restauranter eller cateringfirmaer, kan man vælge andre forskellige løsninger. Hvis man ønsker et mere personligt og billigere alternativ, kan man holde sammenskudsgilde. Ved sammenskudsgilde forstås, at alle gæsterne medbringer en ret. For at få maden til at hænge sammen kan man udstede et tema eller en nationalitet, som man skal holde sig til. F.eks. hhv. aftensmad eller Italien. Man kan også bringe selvskabet til maden, og invitere alle ud på restaurant. Her skal man heller ikke selv stå for drikkevarer, service eller oprydning, men kan fuldt ud nyde hele oplevelsen uden bekymringer. Selvfølgelig med øje for, hvad der er plads til i budgettet.