Tre råd: Sådan kan du bruge balloner til din fest

ballonpynt

Hvis du gerne vil holde en fest, uanset årsag, anledning eller aldersgruppe, har tanken om pynt muligvis allerede strejfet dig. I den her korte artikel kan du læse om, hvordan du kan bruge balloner til at pynte smukt op til din fest, uanset hvem den er for! Det tager kun et kort øjeblik at læse med, og forhåbentlig vil du både blive klogere og inspireret til at prøve noget nyt.

Balloner er ikke kun for børn

De fleste vil hurtigt skubbe idéen om en ballon eller to fra sig, fordi det virker barnligt eller umodent, men dét er faktisk slet ikke rigtigt. Du kan sagtens bruge balloner som pynt og stadig få et modent udtryk, men hvad så, hvis folk stadig synes, det er barnligt?

Ballonerne kan give dig og dine gæster mulighed for at slippe de indre børn fri i uformelle og sjove rammer. Giv hinanden barndommens gave og hold fest med den pynt, I altid ønskede jer som børn. Du kan skabe noget helt uforglemmeligt, når først du giver slip på voksenlivets standarder eller forventninger og bare gør det, der virker sjovt.

Desuden kan balloner være rigtig flot pynt, som skaber noget dynamik i festen.

En ballon kan også være stilren

I dag findes der mange forskellige balloner, og du kan også få nogen, der er mere stilrene og moderigtige. Simple stilarter med unikke dekorationer indeni, matte farver, en unik finish eller et næsten metallisk udseende, der er ikke dét, du ikke kan finde.

Find en ballontype, der passer dig og din fest, så du kan skabe det udtryk, du ønsker dig. Se mere her for at finde ud af, hvilke balloner er til rådighed for dig, og bliv inspireret til forskellige veje, du kan tage dem. En ballon kan blive til alt fra en buket til en bue, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Gør det stilet og modent eller barnligt og livligt, alt efter hvad du mener vil skabe den bedste feststemning. Lad være med at tænke for meget på udtryk, hvis det ikke er strengt nødvendigt, og hav det i stedet sjovt med det!

Med eller uden helium?

Du kan selvfølgelig også overveje, om du vil have balloner med eller uden helium. En heliumballon skal bindes fast til noget, hvis festen foregår udenfor, og indenfor vil den svæve op under loftet og få rummet til at virke mindre. Derfor skal du sørge for at binde den fast til noget, så den i stedet bliver til lidt mere jordnær, men stadig svævende, pynt.

En ballon uden helium kan tapes eller bindes fast, hvor du ønsker det, eller du kan dække hele gulvet med farver og skabe en helt ny verden, der med garanti vil gøre dine gæster lattermilde og legesyge. Her skal du dog også overveje, at nogle af ballonerne vil springe og muligvis forskrække andre.

Du skal leje specielt udstyr til heliumballoner, og sørg for at gassen ikke misbruges eller indåndes uden opsyn, så gæsterne er sikre.