Tag veninderne med til Aabybro

Aabybro er en hyggelig by i Jammerbugt kommune. Byen er fyldt med små butikker, caféer og restauranter, hvor du kan nyde et hyggeligt måltid mad eller få lidt inspiration til din næste shoppingtur. Derudover er der mange seværdigheder og attraktioner i byen. Det gør den perfekt til en weekendtur sammen med veninderne. Du kan læse meget mere om hele området på https://jammerbugtposten.dk/. Herunder giver vi dig et par hurtige tips til, hvad I kan lave på jeres tur til Aabybro.

Gør noget ud af det

Når I tager på weekendtur sammen, skal I selvfølgelig have gjort noget ud af det. Hvis I gerne vil have et tema for turen, så kunne det være en idé at tage kostumer med. I behøver ikke pakke de helt vilde og drastiske udklædninger i rejsetasken – bare noget der skaber lidt stemning, og som er lidt ekstra end almindeligt hverdagstøj. Det kan f.eks. være, at I har en farvekode som alle skal holde sig indenfor, eller at alle skal bære blomster i håret, eller noget tredje som kan give et twist på jeres venindetur.

Tag på opdagelse

Der er mange seværdigheder og attraktioner i Aabybro. I kan f.eks. starte dagen med at opleve Jammerbugten fra vandsiden. Jammerbugten er et fantastisk sted med utrolig smuk natur. Derfor kan vi anbefale at tage på bådtur rundt om Aabybro. Senere kan I besøge Aabybro Mejeri. Mejeriet har specialiseret sig i at lave gammeldags flødeis af frisk fløde fra Vendsyssel. Her kan I købe lokale, smagfulde specialvarer såsom Ryå Is, ost og smør. I forbindelse med mejeriet finder I en hyggelig café, hvor I sammen kan nyde specialiteterne i smukke omgivelser.

Husk overnatning

Når I skal på weekendtur med veninderne, skal I huske at tænke på overnatning. Det kan f.eks. være på et lokalt bed and breakfast i Aabybro, eller det kan være på én af de smukke omkringliggende campingpladser. Her kan I enten sove i telt eller bestille en hytte, hvor I alle sammen kan være.