Send en ballon til en du holder af

Vidste du godt, at du kan sende en ballon med en personlig besked? Det er en enormt sød tanke at sende sådan en ballon afsted, hvis man ikke kan være der fysisk på en mærkedag – om det er fødselsdag, valentinsdag, årsdag eller lignende. Det kan også være en rigtig sød tanke, hvis en, du holder af, er på syg eller bare har brug for noget ekstra opmuntring. Der er i hvert fald garanti på et smil fra modtageren, når ballonen ankommer.

Kan man ikke kan være der på en vens eller familiemedlems fødselsdag, så er det faktisk rigtig smart at kunne sende en ballon. Vi har alle sammen en travl hverdag, så fødselaren vil med garanti synes, at det er en rigtig sød tanke, hvis du sender dem en ballon. Det viser, at du tænker på dem, selvom du ikke kan være der på deres fødselsdag eller til deres fødselsdagsfest. Balloner fås med rigtig mange forskellige motiver, som passer til en fødselsdag – om du vil have alderen på eller måske der står ”Happy Birthday” på.

Er det valentinsdag, og du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du også sende en ballon til din partner. Balloner fås med hjerteform eller hvor der står ”I love you” på. Det er da en virkelig sød tanke at sende sådan en ballon til sin partner. De vil med garanti blive glad for den fine gestus. Selv hvis I ikke går op i Valentinsdag, så er det da en sød lille gestus at minde sin partner om, at man elsker dem en gang i mellem.

Har du en ven eller et familiemedlem, der er syg eller bare er i en rigtig dårlig periode? Så kan en ballon i hvert fald sætte et lille tiltrængt smil på deres læber. Det er en fin gestus, som vil vise, at du tænker på dem – og som får dem til at føle sig lidt specielle.

Vil du hellere selv smutte hen og aflevere en ballon med samme besked som ovenstående, så kan du med fordel selv købe balloner og helium til balloner. Her kan du stille den foran hoveddøren eller binde den fast på dørhåndtaget, hvis det skal være en overraskelse, og du ikke har tid til at være der.