Baby shower: Giv din veninde en dag hun vil huske

En af de helt store opgaver i alle venskaber er sørge for din venindes baby shower, når tiden er ved at nærme sig. I har været igennem tykt og tyndt. Du har set hende i heldige og mindre heldige situationer. Hun har oplevet dig med en høj promille og dagen efter. I har været igennem meget sammen – måske nok til at du har svært ved at forstå hvordan hun nu skal til, at sørge for et nyt, lille menneske. Så hvor skal man starte? Det er sjældent, men fantastisk, når man står for sådan en fest. Her er et par ting at have i mente, når du planlægger den store dag.

Sørg for at den kommende mor er komfortabel. Det er måske ikke lige dagen til lange gåture eller laser tag – padeltennis og paintball må vente til den anden side af graviditeten. Quizzer og brætspil er tit et hit. Ofte med et personligt strejf – måske med de kommende, nervøse forældre som hovedpersonerne.

Drinksaftnerne har der nok været mange af, men af gode grunde må de udeblive fra festlighederne. Sørg for at der er nok til den søde tand, så når det kommer til kager og snacks er det kun fantasierne, der sætter grænserne. Hvad end det er hjemmebagt eller hjemmebragt, så skal det nok falde i god jord.

Sidst, men ikke mindst er der dekorationer, som mange nok associere med baby showers. Jo større desto bedre, på bedste amerikaner-vis. Der er selvfølgelig ballon klyngerne, som vi alle kender. Du kan også pynte op med banner og gå hele vejen med konfetti og et tematiseret tallerken/kop sæt.

Find alt det du skal bruge til pynt på all4party.dk. Her kan du finde alt du skal bruge, uanset hvilket farvetema eller stil du synes passer bedst til din venindes baby shower.