Sådan skaber du et luksuriøst badeværelse på budget

Mange mennesker går med en drøm om at skabe et badeværelse, der opfylder alle deres drømme og behov. Denne drøm kan dog virke en smule uopnåelig og urealistisk for nogen, da mange forbinder badeværelsesrenovering og -ommøblering med en dyr fornøjelse. Men dette behøver altså ikke være tilfældet. Fordi man kan sagtens give sit badeværelse et helt nyt udtryk, uden det behøver at kræve en fuld renovering.

Badeværelsesmøblet

Størstedelen af badeværelser i dag har på sin vis af et badeværelsesmøbel, som værende omdrejningspunktet. Og netop dette møbel kan faktisk være nøglen til at give rummet et helt nyt udtryk. I mange tilfælde kræver det ikke mere end lidt viljestyrke, en smule maling og noget tid at give møblet nyt liv og udseende.

Minimalistisk

Hvis man ønsker at skabe et luksuriøst udtryk på sit badeværelse, handler det også om at skabe et minimalistisk udtryk, der ikke præges af rod. Dette kan blandt andet opnås ved at gemme de nødvendige, men knap så pyntende, ting væk i skabe og skuffer. Dette kunne være ting som badevægte, hårtørrere, tandbørster osv. Ved at fjerne det overflødelige rod får du rummet til at se mere rent og enkelt ud, uden at skulle gå på kompromis med rummets egentlige inventar.

Duft

Mange kender følelsen af at gå ind på et badeværelse, hvor man mødes af en ren og dejlig duft fremfor en kedelig badeværelses-lugt. Denne duft er også med til at gøre badeværelset mere behageligt at opholde sig i samt sætter den prikken over i’et på det luksuriøse badeværelse. Og det er netop ikke dyrt at skabe denne duft. Det kan nemt gøres ved hjælp af duft lys eller duft diffusere, der tit og ofte kan købes i diverse boligbutikker til ganske overkommelige priser. Og valgmulighederne er mange, så man kan vælge netop den duft man selv finder mest behagelig.