Frisk husets facade op med nye vinduer

Er facaden på dit hus blevet kedelig at se på? Så kan nye vinduer på ingen tid friske udseendet op. Har du allerede tænkt tanken selv, men er du i tvivl om, hvorvidt det er det hele værd? Så kan du med fordel læse med videre. I det følgende er der nemlig beskrevet, hvad du skal vide, hvis du overvejer at skifte vinduer for at pifte huset op.

Du kan spare penge på varmeregningen ved at skifte vinduer

Når du skifter vinduerne, så vil varmen få sværere ved at pible ud grundet den øgede isolering. En af de helt klare fordele ved at skifte vinduer, det er altså, at du kan spare penge på varmeregningen. Desuden er der en lang række andre ting, du kan justere på ved din bolig, hvis du vil spare penge på varmeregningen. Du kan besøge bygoghus.dk og få inspiration til byggeprojekter med fokus på energirenovering.

Hvad koster det at skifte vinduer?

Prisen på at skifte vinduer varierer rigtig meget. Det afhænger især af følgende:

  • Hvilken type vinduer du vælger.

  • Hvilket energimærke vinduet er markeret med.

  • Om du gør-det-selv eller får professionel montering.

Du kan få fradrag og tilskud til at skifte dine vinduer, hvis det er med henblik på at forbedre den grønne profil. Har du ikke selv den rette erfaring til at montere vinduerne selv, kan du hente tilbud på pris montering af vinduer fra forskellige firmaer.

Dit valg af vinduer har indflydelse på husets æstetiske udseende

Skal du vælge præcis samme type vindue, eller drømmer du om at ændre husets æstetiske udseende ved at vælge et anderledes vindue? Dit valg af vindue har afgørende betydning for, hvordan dit hjem kommer til at se ud udefra – faktisk betyder typen af vindue langt mere, end vi tror. Derfor skal du overveje typen af vindue nøje, inden du for alvor beslutter dig.