Fang deres blik

Har du startet en virksomhed op, og gerne vil sprede ordet rundt til folk? Så kan det være en god idé at prioritere din markedsføring for dit brand. Der kan være mange måder at få opmærksomhed på, og fange folks blik. En ting der kan være en løsning for dig, kan være at få produceret nogle foldere og visitkort som kan stå og ligge rundt omkring. På den måde kan du give din virksomhed den opmærksomhed den fortjener. Du kan få print af foldere til en skarp pris, og så er det ellers bare med at komme i gang med designprocessen af dine foldere.

Lav et fængende design

Det er ikke altid helt ligetil at fange folks opmærksomhed. Derfor er det vigtigt at du skiller dig ud fra markedet, og det kan du gøre ved at designe dine print af foldere på en meget fængende måde. Du kan eksempelvis have fokus på farverne som skal indgå på/i dine foldere. Det kan være dit logo har en bestemt farve, som skal være gennemgående på printet af folderne. Derudover kan du også tænke på ting som skrifttype og skriftstørrelse, da det også har noget at sige. En god idé at holde til dig til enten en eller to forskellige skrifttyper, da dit design ellers hurtigt vil virke noget rodet og uoverskueligt. Det skaber også harmoni og ro for øjet, og giver en læselyst hos folk.

Bestem dit udtryk

Dit udtryk af dine foldere kan flaske sig på forskellig vis. Du kan vælge at printet af dine foldere enten skal være med en mat, skinnede eller soft touch efterbehandling. Efterbehandlingen kan være med til at give dine foldere et helt eksklusivt look, og egentligt også afspejle din virksomhed på bedste vis. Sidst men ikke mindst, kan du med garanti vide at folderne er trykt med hensyn til miljøet.