Sådan kan du elevere dit hverdagslook

Den måde vi klæder og fremviser os på, er det første indtryk vi møder mennesker med. Ikke desto mindre er ikke altid, at du har lang tid til at gøre dig klar om morgenen, og derfor heller ikke altid du finder det mest interessante outfit. Derfor er der her nogle tidseffektive og simple måder at vedligeholde sin stil i en travl hverdag.

Smykker

Smykker er en elegant og nem måde at elevere ethvert outfit. Yderligere er det også genstande du kan bruge til at personliggøre dit look, da du har eller benytter en unik kombination af smykker. Måske har nogle af dem en specifik betydning for dig, hvilket også kan skabe dybde til dit udtryk. Det kan være du har et charms armbånd, der er helt unikt for dig i dens udseende og som har en affektionsværdi i de forskellige charms og dem du har fået dem af. Det er et af de fine ting ved et charms armbånd – at det hele tiden er i udvikling sammen med dig, og at de forskellige charms kan afspejle en del af dit liv. Måske har du fået dit charms armbånd af en kær, og de kommende charms kan komme i form af gaver fra dem du holder af. Uanset er brugen af smykker, der repræsenterer dig en nem og effektiv måde at gøre dit udtryk mere interessant og mere personligt.

Statement pieces

En anden tidseffektiv måde at elevere sine outfits på, er ved at finde nogle statement pieces du kan peppe et basic outfit op med. Det kan være en jakke i en stærk farve eller med en stor pasform, der skiller sig lidt ud. Eller bare noget, du synes godt om. Det kan også være et par sko, der hurtigt giver liv til et par jeans og en t-shirt. Et charms armbånd og andre smykker kan også virke her.