Bring foråret ind i din garderobe

Så er det snart ved at være forår! Det er vist også ved at være tiltrængt, så vi kan få noget varmere vejr og noget solskin. Foråret betyder også, at vi kan begynde at træde ud af den mørke garderobe og begynde at klæde os i lysere farver.

Foråret bringer så meget liv og farver med sig – både i naturen og inden for mode. Det er og bliver altså bare en meget mere livlig sæson end efterår og vinter. Så tag da dette med ind i din garderobe. Blomster er et godt symbol for forår, så hvorfor ikke tilføje nogle flere af disse til din garderobe? Blomster kan nogle gange virke som en god overgang til foråret og sommeren, fordi man kan have en ensfarvet trøje på med blomsterprint – om det er lidt blomster eller trøjen er fyldt med blomster. På denne måde virker overgangen ikke for voldsom.

Ved at bruge blomsterprint i dit tøj, kan du tilføje lidt farve og liv til dine outfits. Der findes et hav af trøjer og kjoler med blomsterprint – er de ikke til at finde nu, så kommer de med garanti, som vi kommer længere ind i sæsonen. Du kan endda også finde masser af bukser eller nederdele med blomsterprint. På denne måde kan du vælge lige præcis, hvor blomstret du vil være, og hvor du skal være blomstret henne. Blomsterprint kan være meget afdæmpet eller fuldstændig vildt – det er helt op til dig og din stil, hvilket du vælger. Uanset hvad, så er du i hvert fald forårsklar, når du har blomsterprint på dit tøj.

Du kan endda vælge at købe strømper med blomsterprint. Antipast har nogle super flotte og håndlavede strømper med blomster på. Du kan tilføje disse til dit blomstrede outfit eller lade strømperne være midtpunktet ved at have et meget enkelt outfit på til dem – du skal selvfølgelig bare sørge for, at man kan se strømperne.