Gode tips til dig, der gerne vil være plus size-model

Photo shoot af plus size model

Rigtig mange kvinder og piger har en drøm om at blive model. Det er ikke blot slanke og høje piger og kvinder, der har denne drøm. Der findes også et stort antal danske kvinder og piger, der har en speciel drøm om at blive plus size-model.

Er du en af dem, der har et ønske om dette, kan du i denne artikel finde en række gode tips. Selvom du følger disse tips, kan det dog ikke garanteres, at du skabe en karriere som model. Det er nemlig en hård branche, hvor det også kræver held at blive opdaget.

Bliv tilknyttet et bureau

Når man har et ønske om at blive model, er det første man skal gøre at blive tilknytte til et modelbureau. Når du først er tilknyttet et bureau, vil du nemlig få adgang til opgaver, der ikke bliver sat i udbud andre steder, end hos det konkrete bureau.

At du er blevet tilknyttet et bureau er dog ikke garanti for opgaver. Som regel bliver opgaverne sendt i udbud, og alle kan byde ind på dem. Derfor kan du ikke vide dig sikker på, at det bliver netop dig, der bliver valgt til det konkrete job.

Vær aktiv på sociale medier

Desværre er der rigtig mange, der overser, hvor stor en del af arbejdet som model det er at være aktiv på de sociale medier. I løbet af de senere år har modeller i høj grad udviklet sig til også at være influencere for de brands, de er modeller for.

Det vil sige, at du har markant bedre chancer for at lande et modeljob, hvis du samtidig kan fungere som influencer. Vil du gerne styrke dine chancer for at blive plus size-model, bør du derfor arbejde på at skabe en stor følgerskare på de sociale medier.

Vis din portefølje frem

Dine sociale medier skal dog ikke kun bruges som en reklamesøjle for andre virksomheder. Du skal også bruge det som en reklamesøjle for dig selv. Hvad det vil sige er, at du skal sørge for at fremvise din portefølje, så interesserede brands kan se, hvad du kan.

Heldigvis kan du ofte kombinere dette med at reklamere for andre brands, som du har lavet arbejde for. Derfor er der faktisk mulighed for at slå to fluer med ét smæk på denne måde, og det må bestemt siges at være en fordel for dig.

Vær vedholdende og tålmodig

Vil du gerne være plus size-model, så bliv plus size model. Det lyder let, men det er det desværre ikke. Der er rigtig mange om buddet, og antallet af opgaver er ikke stort. Derfor kræver det, at du er vedholdende og tålmodig, hvis du vil have succes i denne branche.

Hvis blot du sørger for aldrig at give op, skal der nok komme én dag, hvor du får en mulighed, der for alvor kan sætte skub i din karriere som model. Det er dog svært at sige, om denne dag ligger to uger, seks måneder eller tre år ude i fremtiden.