Læder sandaler

Sandal-sæsonen er ved at være over os. Temperaturene bliver generelt varmere og solen skinner. Derfor er det snart ved at være tid til at smide de lukkede sko og give dine fødder lidt luft med nogle lækre sandaler. Hvorfor ikke forkæle din fødder, nu du er i gang, ved at købe nogle sandaler af læder? Denne artikel gennemgår to af de brands du kan kigge på, hvis du mangler et par læder sandaler.

Lovechild
Lovechild er et dansk brand, der er baseret i København. Brandet har to forskellige lædersandaler – Gilly og Glenn. Begge sandaler er super fine og har en god ankelstrop, så de sidder godt fast på fødderne. Sandalerne fås i tre farver: toffee, vanilla og black. Toffee er cognac-farvet, vanilla er en råhvid, mens black selvfølgelig er sort. Sandalerne passer derfor til alle outfits – der er ikke nogle farver, de tre sandaler ikke passer til. Sandalerne er lidt smalle i foden, men passer ellers meget fint i størrelsen. Sandalerne koster oppe over 1000 kroner, men for sandaler i ægte læder, er det jo heller ingen pris.

Bianco
Bianco kender de fleste danskere efterhånden. Forretningen sælger mange forskellige sandaler til mange forskellige priser. Derfor er det selvfølgelig også muligt at få nogle lækre lædersandaler herfra.

I øjeblikket har Bianco to forskellige slags lædersandaler – et par almindelige og et par slip-on. Slip-on sandalerne fås i tre forskellige farver; sort, cognac og sandfarvet. Disse er med en tåsplit og sidder rigtig godt fast på foden. De koster 400 kroner, hvilket er en billig pris for så lækre og behagelige slip-ons i læder.

De almindelige sandaler findes i sorte og cognac. De er lavet med hælrem med stort spænde, så det er nemt stramme dem, så de passer til din fod. Derudover er sandalerne meget åbne, så dine fødder kan få masser af luft og sol. Det koster 450 kroner at eje disse lækre og behagelige lædersandaler.