Lær’ at tackle symptomer på overgangsalderen

Overgangsalderen kan være en udfordrende tid for mange kvinder, da kroppen gennemgår en række hormonelle forandringer. Det kan føre til en række symptomer, herunder hedeture, søvnproblemer og humørsvingninger. Heldigvis er der flere ting, man kan gøre for at leve en sund livsstil og mindske nogle af disse symptomer man muligvis kan opleve.

Kosttilskud

En af de ting, som man kan overveje at tilføje til ens hverdag, er kosttilskuddet Femarelle Recharge. Der er tilbud på Femarelle Recharge, og nærmere beskrevet indeholder kosttilskuddet B6-vitamin, som kan hjælpe med at regulere hormonerne og mindske symptomerne på overgangsalderen. Det er dog vigtigt at huske på, at kosttilskud ikke alene kan erstatte en sund kost og motion i hverdagen. Det er stadig vigtigt at spise en kost, som er sund og indeholder de rette proteiner og andre gode næringsstoffer for kroppen.

Motion

Udover at tage kosttilskud kan man som kvinde også overveje at dyrke masser af motion, få nok søvn og lære nogle måder hvorpå man kan håndtere humørsvingninger. Det kan være en god idé at tage sig tid til at dyrke motion mindst 30 minutter om dagen, få 7-8 timers søvn om natten og finde måder at håndtere stress på, som f.eks. meditation eller yoga. Det kan også være en god idé at tale med sin læge om eventuelle og alternative hormonbehandlinger, der kan hjælpe med at mindske symptomerne på overgangsalderen, hvis det er et problem.

En sund livsstil der kan navigere

Altså kan en sund livsstil kan hjælpe mange kvinder med at navigere gennem overgangsalderen og mindske nogle af de ubehagelige symptomer man kan opleve. Kosttilskud som Femarelle Recharge kan være en hjælp, men det er stadigt vigtigt at huske på, at kosttilskud ikke kan erstatte en sund livsstil. Derudover bør man altid konsultere sin læge, før man begynder at tage kosttilskud eller hormonbehandlinger.