Er du vild med spinning? Overvej at prøve SoulCycle

Er du vild med cykeltræning og spinning, så er SoulCycle helt sikkert noget for dig.  SoulCycle er en træningstrend som rigtig mange kendte er hoppet med på. Derfor kender du måske allerede lidt til konceptet. SoulCycle er i bund og grund et fællesskab, hvor folk træner spinning sammen – hele ideen er at gøre det til en fest. Hele konceptet er derfor at lave en fest ud af cykeltræningen, hvilket er derfor det skulle være godt for både krop og sjæl.

Udover konditionstræning og den generelle styrketræning af den nederste del af kroppen, integrerer SoulCycle også en række øvelser for især mavemusker og arme. Med SoulCycle får du derfor trænet hele kroppen og ikke bare det nederste, som du gør med spinning.

Til træningen er lyset dæmpet og der kører for det meste det fedeste disco-lys i stedet og fest-musik. Hele konceptet handler derfor om at gøre træningen til den fedeste fest med masser af energi fra omgivelserne. Selve træningen minder om intervaltræning, hvor man skifter mellem afslapning og intens træning. Ved en SoulCycle time på 45 minutter forbrænder man omkring 500-700 kalorier.

Med en SoulCycle time kommer du derfra forpustet og glad. Hele oplevelsen er en fest for krop og sjæl. Selvom du virkelig kan mærke, at du træner så fortæller alt i omgivelserne, at du er til fest og har det sjovt.

Soulcycle er ikke helt kommet til Danmark endnu – det har i hvert fald ikke fået lige så stor popularitet herhjemme, som det har i USA. Derfor kan det godt være svært at finde et sted, hvor man kan prøve det. Er dette helt umuligt for dig, kan du med fordel prøve at gøre det selv. Der findes mange videoer med SoulCycle træning, som du kan følge med på. Du kan derfor følge træningen igennem videoerne. Selvfølgelig er det ikke hundrede procent som SoulCycle, fordi stemningen og det sociale måske går lidt tabt, men det er stadig en rigtig fed måde at få trænet hele kroppen på. Hop derfor i dit løbetøj og giv SoulCycle et skud!